HTML

BVE 2008: Horvátország

2008.07.04. 17:40 :: [BVE+]Boldee

Most már tényleg itt a nyár, július van, és így természetesen itt az újabb bemutatónk is. Ezen a nyáron is sokan utaznak Horvátországba, és aki már járt ott, valószínűleg a napfényes tengerpartra és az országot átszelő autópályákra emlékszik. A BVE-ben egy egészen más világ tárul a szemünk elé – Horvátország belső részének hétköznapiasabb, de érdekes világa. Az előző, brazíliai bemutatóhoz abban hasonlít az e havi, hogy mint ott is, Horvátországban is csak egy BVE oldal képviseli az országot (bár mindkét országban sok rajongója van a BVE-nek). A bemutatóban minden kiderül... Tehát, irány Horvátország! http://bve2008.extra.hu/hr.html
Ezzel együtt napvilágra került a további bemutatók sorrendje. Vagyis a továbbiakban Ausztrália, az USA, Hollandia, Ausztria és Franciaország pályáit és járműveit mutatjuk be.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bveplusz.blog.hu/api/trackback/id/tr12553563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása