HTML

BVE Plusz Team 1 éve

2008.08.01. 14:04 :: [BVE+]Boldee

2007. augusztus 3-a tulajdonképpen jelentéktelen nyári nap volt. De nagy nap volt nekem - ugynis ekkor jelent meg első oldalam az interneten. A BVE Plusz Team oldalán először csak néhány letöltés volt: az UV egy viszonylag kezdetleges változata és más, azóta már eltávolított járművek. Azután megjelent a VT 601, a Talent, majd szeptemberben a csapat "kényszertagja", testvérem, Ábel elhagyta a csapatot. Ez nem is volt baj, hiszen hasznos tagokra volt szükség. Ilyen lett NohabRulez, aki javította az UV-t, készített egy MUV-t és ezek, majd az M40-301-ese is felkerültek az oldalunkra. Aztán jött 2008, tele új dolgokkal (bővebben a www.bveplusz.extra.hu/hirek.html oldalon). Január és február is sok újdonságot és javulást hozott, majd márciusban kicsit lelassult az addig rohamos fejlődés. Áprilisban NohabRulez elbúcsúzott a csapattól, ezután főleg a blogot fejlesztgettem, az azóta történtekről ez részletesen tudósít.

Mindeközben hűséges csapattag volt Zolika51, aki sok járművel gazdagította a csapatot. Ki hinné, hogy az oldal megjelenése óta már egy év eltelt? A BVE Plusz Team-et kezedetben rosszallás és ellenségeskedés fogadta, amely később szerencsére megszűnt, végül is az első év végére egy világszinten ismert és elismert csapat lettünk. Ez az év a BVE Plusz Team számára az alapozás és megszilárdulás éve volt. Persze szükség van további változtatásokra is. Komoly terveim vannak a jövőt illetően, ezekről rövidesen beszámolok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bveplusz.blog.hu/api/trackback/id/tr49596025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása