HTML

Budapest M2: új verzió

2008.10.03. 14:36 :: [BVE+]Boldee

2008. október 1-én újabb változata jelent meg a mindannyiunk kedvencei között számontartott pályának, a budapesti 2-es metró BVE-hez készült másának. Akárcsak régebben, most is számos kisebb javítást, újítást fedezhetünk fel. Az igazán nagy újdonság viszont a Stadionok és a Pillangó utca megállóhelyek felújított változatának megjelenése. Ezek a megállók, és az Örs vezér téri vágállomás 2007 végén felújításon estek át, most ezt a felújított változatot láthatjuk BVE-ben is. Az Örs vezér teréről sajnos még nem mondhatjuk el ezt, és a felszíni szakaszon van még mit javítani. De mindannyian tátott szájjal nézzük amit a BVE-metrós csapat véghezvisz. A pálya a www.bvemetro.hu oldalról tölthető le.
 


 Annak, aki szeretné elkészíteni saját járművét BVE-hez, de nem tudja, hogy fogjon hozzá, és nem igazán érti, hogyan épül fel egy jármű a BVE-ben kiváló segítságet nyújt a www.bveklub.hu oldalon megjelent leírás a járműkészítésről. Ajánlom mindenki figyelmébe!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bveplusz.blog.hu/api/trackback/id/tr1694308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása