HTML

openBVE 0.9

2008.10.15. 12:56 :: [BVE+]Boldee

Sok-sok köztes verzió után végre megjelent az openBVE 0.9-es verziója. A szemünk előtt vált igazi programmá, számtalan olyan szolgáltatást nyújtva, amelyet a BVE 2-es és 4-es verziójában sem láthattunk. A legfőbb változások: a program felhasználói felületet kapott, ahol kiválaszthatjuk a használni kívánt pályát és járművet, nyelvet és beállításokat. Láthatunk különböző térképeket is, valamint a 'fekete doboznak' köszönhetően megnézhetjük, hogy előző vezetésünk milyen minőségű volt. A sok-sok újdonságot nem írnám le részletesen, ezeket fedezze fel mindenki maga. Inkább az openBVE-vel kapcsolatban felmerülő problémáról szólnék.

Probléma: hiába kiváló és remek a program, nagyon kevés BVE-hez készült pályát tud hibátlanul megjeleníteni.

Megoldás: az openBVE külön program, a használni kívánt pályákat át kell építeni hozzá. Már több pályakészítő is hozzálátott, lássuk milyen pályákat élvezhetünk teljes mértékben openBVE-ben.

Birmingham Cross City South http://railsimroutes.co.uk
Ferrovia Elettrica Val di Fiemme http://fevf.altervista.org
Blueridge http://www.geocities.com/mcg2h/BVE.html
Királyliget http://phontanka.extra.hu

Az openBVE továbbra is a http://openbve.zxq.net oldalról tölthető le.

Utólagos frissítés:

Újabb jó hír, hogy az openBVE 0.9.0.15-ös verziótól kezdve a magyar nyelvet is támogatja a program. A magyarosítást phontanka készítette.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bveplusz.blog.hu/api/trackback/id/tr13715166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása