HTML

Augusztusi újdonságok

2008.08.22. 13:20 :: [BVE+]Boldee

Nos, a nyaralásból visszatérve számos újdonság fogadott, amelyekről most röviden beszámolok:

- Megjelent az openBVE 0.8-as verziója, amelyben a BVE 4-es járművekkel való kompatibilitás javítása mellett már az időt és a menetrendet is megjeleníthetjűk (előbbit a C, utóbbit az F7 billentyűvel). Letölthető a http://openbve.zxq.net oldalról.

- Végre valahára elkészült a régóta várt Jubilee line első szakasza BVE 4-hez, a londoni metróvonalak közül tehát már csak egy olyan van, amelynek egyáltalán nem készült BVE-s változata. A Jubilee line letölthető a http://www.bveroutes-trains.co.uk/routes/jubilee.html oldalról.

- És itt a First Brno Track cseh pálya újabb szakasza. http://www.bve.cz/en/files_fbt_download.html

- Végül egy magyar fejlesztés: a Szigetújfalu fiktív villamoshálózat első darabja letölthető a http://mamutsegg.extra.hu/ oldalról. További információ és képek itt: http://www.vonatmagazin.hu/?p=1616#more-1616

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bveplusz.blog.hu/api/trackback/id/tr80627670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása