HTML

BVE Plusz Team a Svět BVE-ben

2008.07.23. 11:04 :: [BVE+]Boldee

Mint említettem, a Svět BVE-ben (a cím jelentése: a BVE világa) BVE-vel foglalkozó weboldalak is bemutatásra kerülnek, így volt ez a BVE Plusz Team oldalával is. A 2008 márciusi számban mindenki megtalálhatja a bemutatót csehül. Most nem próbálom meg szó szerint lefordítani, de nagyjából megpróbálom visszaadni, hogyan is vélekedett Vince Black az oldalunkról. Szögletes zárójelben a saját gondolataimat közlöm.

A magyar BVE oldalak esetében megszoktuk, hogy néha különlegesek, furcsák  [- írja -] ilyen ez az oldal is. [Itt nyilván célzott a pálmafás logóra, hiszen hogy jön egy pálmafás sziget a BVE-hez? (Nos, csak egyfajta hangulatot akartam éreztetni vele - a BVE Plusz Team célját, hogy azt mutassa meg, ami jó, szép és érdekes a BVE világában.)] Érdekes az is, hogy csak járművekkel büszkélkedhet az oldal, pályákkal nem. [Persze ezen én is változtani szeretnék, és vannak is terveim ennek megváltoztatására.] A járművek minősége változó. [Ez is igaz, de folyamatosan küzdünk azon, hogy mindegyik egyre jobb minőségű legyen. Vince ezek után elemzi az oldal részeit, némelyikre fel is hívja a figyelmet. Végül körülbelül így összegez:] Reméljük, hogy ez a végül is egész szimpatikusweboldal [és csapat] még sokáig megmarad.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bveplusz.blog.hu/api/trackback/id/tr10581387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása