HTML

Y1 nagy felbontásban

2008.05.23. 15:42 :: [BVE+]Boldee

Kis hallgatás után újra egy kis fejlesztés a BVE Plusz Teamtől. Megjelent, letölthető oldalunkról az Y1-es járművünk javított változata. Javítva lett egy-két hang és tulajdonság, emellett most már nappali és éjszakai vezetőálláskép, illetve utastérnézet közül választhatunk. Továbbá (és igazán ez a különleges), az Y1 a világon az első olyan BVE-hez készült jármű, amely annak érdekében, hogy a Resolution Changer programot használók a vezetőállásképet is nagy felbontásban  láthassák, nagy felbontású vezetőállásképpel lett ellátva, melyet a ResChanger tud használni. Bővebb információ a jármű fájljaiban olvasható. www.bveplusz.extra.hu/y1.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezzel együtt megjelent oldalunkon egy leírás is arról, hogy hogyan készíthet egy járműkészítő nagy felbontású vezetőállásképet vonatához. Elérhető a www.bveplusz.extra.hu/cikk.html oldalról.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bveplusz.blog.hu/api/trackback/id/tr39484138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása