HTML

Viszlát BVE Plusz Team

2008.11.28. 10:09 :: [BVE+]Boldee

Talán van, akit váratlanul ér, az amúgy kiszámítható bejelentés: a BVE Plusz Team megszűnt. Ráadásul két hónapja. Már augusztusban elhatároztam, hogy megszüntetem a csapatot, és kevesebbet foglalkozom a BVE-vel. A döntésem komoly megfontolás eredménye volt. Az oka: rájöttem, hogy több időmet foglalja el a BVE, mint kellene, és nagyobb helyet az életemben, mint az ésszerű lenne. Ezért már ekkor tisztában voltam vele, hogy felhagyok a fejlesztéssel és megszüntetem a csapatot. Ezúton is köszönöm Zoli megértését (ő a csapat másik tagja volt). Ővele szeptemberben tudattam elhatározásomat, tehát tulajdonképpen azóta nem létezik a BVE Plusz Team. Ennek nyilvános bejelentése idáig tolódott. Ennek legfőbb oka, hogy azóta még készítettem BVE 2008 bemutatókat, mostantól viszont semmilyen formában nem foglalkozom a BVE-vel (persze néha-néha azért vezetek). A BVE Plusz Team oldala nem kerül törlésre, továbbra is elérhető, emlékként az utókornak egy rövid életű, de érdekes csapat életéről. Köszönöm a BVE világának a lelkes segítséget és támogatást. Viszlát mindenkinek!
[BVE+]Boldee 
 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bveplusz.blog.hu/api/trackback/id/tr46792672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gothpaladinus · http://gothpaladinus.blogspot.com 2009.10.20. 18:24:34

Az Extra.hu törölte az oldalatokat, most nincs honnét letölteni az általatok készített szerelvényeket :(

[BVE+]Boldee · http://oldiesmusic.blog.hu 2009.10.25. 08:46:22

Sajnos így igaz, ezért ezentúl az általunk készített járművek szabadon terjeszthetőek (természetesen módosítás nélkül, és a készítők nevének feltüntetésével).

Gothpaladinus · http://gothpaladinus.blogspot.com 2009.10.26. 12:15:58

@[BVE+]Boldee: Én mondjuk nem értem, miért törölték, hiszen korábban sem láttam rajta semmi nem odaillőt vagy illegális tartalmat, a helyedben én rájuk sóznék egy e-mailt ezt "firtatva"...mondjuk az igaz, hogy az Extra.hu sokkalta megbízhatatlanabb, mint az ATW. Én speciel legutóbb a Talentet szerettem volna az új gépemre feltenni, mert a régebbi gépem vinyóján még rajta van, de az a nyár végére megadta magát a sorsnak, így nehéz lenne arról átmásolnom, de csak hogy tudd, mi célom lett volna, azért írtam ezt le...

Mondjuk ATW-n is lehetne regisztrálni, és oda akár csak egy kezdőlapot feltéve egy háttérképpel meg pár szövegformázással együtt lehetne onnét letölthetővé tenni ezeket az egyébként tényleg jól megépített vonatokat, pl. a Talentre sztem nem csak én gondolnék, hogy kifejezetten jól jön(ne) egyes nagyvasúti pályákhoz, hogy ti már elkészítettétek igen jó minőségben...példának tudnám venni erre Vasutasadam épülő Bp-Déli - Pusztaszabolcs vasútvonalát, vagy - mostanra már - a Bp-Nyugati - Szob vonalat...

A Talentet - ha Neked még megvan - el tudnád nekem küldeni? Nagyon örülnék neki, és talán össze is hoznék hozzá idővel egy külső nézetet OpenBve-hez! (Címem: Gothpaladinus@Gmail.com) Előre is köszi!

Ja, és még valami: a fórumotok viszont megmaradt, ha nem is aktív túlzottan a BVE 2008-as sorozat óta (ami nagyon tetszett szintén, nagyon jó ötlet volt)...

Gothpaladinus · http://gothpaladinus.blogspot.com 2010.03.15. 16:21:34

@[BVE+]Boldee: Helló Boldi!
Sikerült megtalálnom az általam korábban egy másik gépre is letöltött Talentet.

Mivel itt írjad, hogy szabadon terjeszthető, kb fél éve feltettem a honlapomra a Budapest-Vác vasútvonal mellé mint alapszerelvény, természetesen a nevedet feltüntetve hozzá. Azóta viszont egy teljes honlapfelújítást hajtottam végre, és ideiglenesen leszedtem a honlapomról. Ezalatt az idő alatt viszont rögzítettem hozzá új motorhangot is, amely már sokkalta jobban tükrözi a valóságot, mint az eredetileg a Desiroból átvett hang, és a Train.dat-ban a #motor illetve az #acceleration szekción módosítottam; ez előbbit gyakorlatilag teljesen újraírtam.

Feltettem a honlapomra egy MP3-mat, amin az új hangok hallhatóak játék közben. Ezt itt tudod meghallgatni: users.atw.hu/gothpaladinus/downloads.php?cat_id=3&download_id=12

A kérdésem tehát az, hogy adsz-e az ilyen módon javított Talentnek kiadására a honlapomon (gothpaladinus.atw.hu)?

Gothpaladinus · http://gothpaladinus.blogspot.com 2010.04.01. 19:14:06

Jó, hallgatás = beleegyezés...
Akkor hát kiadom, aztán ha problémád volna vele, nyugodtan írj ezügyben a honlapomon vagy emailben.

Gothpaladinus · http://gothpaladinus.blogspot.com 2010.12.10. 12:54:42

Feltámada az Plusznak Csapata, jól látja aztat Gothipapa?
bveplusz.weboldala.net/

[BVE+]Boldee · http://oldiesmusic.blog.hu 2010.12.12. 10:05:39

@Gothpaladinus: Így van, viszont ez a BVE Plusz Team már egészen más, mint a régi volt, az új oldaol szerkesztője és vezetője az egykori csapattag, Győri Zoli. Ebben az új BVE Plusz Team-ben én nem veszek részt, de ha igény van rá, megoldható, hogy a régi csapat által készített járművek felkerüljenek az új oldalra.
süti beállítások módosítása